Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμων

Τα Σχεδιάζουμε και τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα

Εξατομικευμένα

Ολα τα αυτόνομα φωτιστικά δρόμου, πάρκων, βιομηχανικών χώρων κλπ, που προσφέρουμε, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξατομικευμένα από την εταιρεία μας, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει κάθε πελάτης.

Αυτονομία

Τα αυτόνομα φωτιστικά μας τοποθετούνται οπουδήποτε, διότι δεν χρειάζονται σύνδεση με την ΔΕΗ. Η αυτονομία των ηλιακών κολόνων που προσφέρουμε, κυμαίνεται από 3 έως 6 συνεχόμενες ημέρες χωρίς ηλιοφάνεια.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Τα αυτόνομα φωτιστικά LED που προσφέρουμε, παράγουν άριστο φωτισμό ενώ παράλληλα καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια. Η εξοικονόμηση που επιτυγχάνεται ξεπερνάει το 85%.

Ελληνικό προϊόν

Οι ηλιακές κολώνες φωτισμού που προσφέρουμε σχεδιάζονται και Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την εταιρεία μας!

Ηλιακά Φωτιστικά Δρόμων


Τα ηλιακά φωτιστικά, ως ολοκληρωμένα προϊόντα είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον, διότι η λειτουργία τους, βασίζεται μόνο στην ενέργεια του Ήλιου.

Τα συστήματα αυτόνομου φωτισμού μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε και εύκολα, σε σταθερά σημεία ή μπορεί να είναι και φορητά! Η εγκατάσταση τους δεν απαιτεί υποδομή καναλιών διέλευσης καλωδίων, ούτε σύνδεση με την ΔΕΗ, καθότι λειτουργούν μόνο με την ενέργεια του ήλιου!

Πλήρης έλεγχος προσανατολισμού:

Τα συστήματα μας προσφέρονται με πλήρη έλεγχο του προσανατολισμού του φωτιστικού και του Φωτοβολταϊκού πάνελ.

Φωτίζουμε τους δρόμους,
τα πάρκα και οπουδήποτε απαιτείται εξωτερικός φωτισμός.
μόνο με την ενέργεια του ήλιου!

Αυτόνομοι Φωτοβολταϊκοί στύλοι φωτισμού

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες ηλιακές κολώνες φωτισμού για δρόμους, πάρκα, βιομηχανικούς εξωτερικούς χώρους, παιδικές χαρές και πολλά αλλά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, φροντίζουμε όπου είναι δυνατόν, να παράγονται στην χώρα μας και να είναι άριστης ποιότητας.

Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν φορείς του Δημοσίου, εργολάβοι δημοσίων έργων, ιδιώτες και βιομηχανίες. Οι τιμές που προσφέρουμε είναι ανταγωνιστικές. Ελάτε να μας γνωρίσετε ή ζητήστε μας προσφορά.

Εξατομικευμένος Σχεδιασμός και κατασκευή ηλιακών κολώνων φωτισμού, από την FTS AE στην Α ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

0%
Πρασινη ενεργεια

Περισσότερες πληροφορίες:

Οι αυτόνομοι στύλοι φωτισμού που προσφέρουμε σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την εταιρεία μας από μηδενική βάση. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε φροντίζουμε να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής και όπου είναι δυνατόν τις προμηθευόμαστε από Ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις.

Τα φωτιστικά σώματα που χρησιμοποιούμε είναι είτε ολοκληρωμένα φωτιστικά LED υψηλών προδιαγραφών ή λυχνίες LED με σπειρώματα Ε27 & Ε40, υψηλής απόδοσης. Οι αποδόσεις των συστημάτων σε ότι αφορά στον φωτισμό, ξεκινούν από 110LUMENS/Watt και μπορεί να ξεπεράσουν και τα 160Lumens/Watt.

Οι διαβαθμίσεις ισχύος των Φωτοβολταϊκών πάνελ που χρησιμοποιούμε ξεκινούν από 3W και μπορεί να ξεπεράσουν και τα 300W για αυτόνομα φωτιστικά δρόμων με υψηλούς ιστούς.

Ως προαιρετική επιλογή οι αυτόνομοι στύλοι μας εξοπλίζονται με συστήματα dimming και photosensors καθώς και με συστήματα ελέγχου εξ αποστάσεως.

Εφαρμογές

Εν γένει οι λύσεις αυτόνομου εξωτερικού φωτισμού που προσφέρουμε αφορούν:

Δρόμους πόλεων
Πάρκα
Παιδικές χαρές
Προαύλιους χώρους επιχειρήσεων
Απομονωμένα χωριά
Θερμοκήπια
Πλατείες
Ακτές
Αυλές κατοικιών
Λιμάνια
Βιομηχανικές περιοχές
Μονοπάτια
Επιλέξτε τα, θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα σε βάθος χρόνων. Είμαστε βέβαιοι πώς θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

Εξατομίκευση

Λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής όπου χρειάζεται εγκατάσταση αυτόνομων φωτιστικών και σε συνεργασία με κάθε πελάτη, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες λύσεις. Αυτό είναι εφικτό μόνο εάν η απαιτούμενη ποσότητα είναι ≥ 10 συστήματα. Για παράδειγμα ο ιστός μπορεί να είναι μεταλλικός, ή συνδυασμός μετάλλου ή ξύλου, ή ξύλου, η από οποιοδήποτε άλλο υλικό απαιτηθεί. Μπορούμε να σκαλίσουμε λογότυπα του Δήμου σε κάθε σύστημα. Επίσης η γεωμετρία κάθε φωτιστικού μπορεί να έχει ιδιαίτερη μορφή. Αυτό επιτυγχάνεται με τις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε, όπως 3D printing, χύτευση σε κενό, περιστροφική χύτευση και σμίλευση μορφών στα συστήματα CNC.

Διάρκεια Ηλιοφάνειας

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα από το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) και τα δεδομένα από την ΝΑΣΑ, σε ότι αφορά τον μέσο όρο ηλιοφάνειας κάθε περιοχής, όπου επίκειται να εγκαταστήσουμε ένα αυτόνομο φωτιστικό σύστημα. Ενδεικτικά στην χώρα μας, ο μέσος όρος ηλιοφάνειας είναι 300 ημέρες. Η δυνατότητες αξιοποίησης της δωρεάν ενέργειας που μας προσφέρει ο ήλιος, είναι τεράστιες.

Γεωγραφικό Πλάτος

Τα αυτόνομα φωτιστικά συστήματα που δημιουργούμε, διαθέτουν μηχανισμό βέλτιστου προσανατολισμού του φωτοβολταϊκού πάνελ. Επιπρόσθετα και προαιρετικά, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα ιδιαίτερα μικρού όγκου σύστημα, αυτόματου προσανατολισμού του φωτοβολταϊκού πάνελ (FTS compact Solar Tracking).

Ετήσιες καιρικές διακυμάνσεις

Λαμβάνουμε υπόψη τις καιρικές διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς, σε κάθε περιοχή ενδιαφέροντος και προτείνουμε βέλτιστες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις. Οι κατασκευές μας βασίζονται σε άριστα υλικά που αντέχουν και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τις πρώτες ύλες τις προμηθευόμαστε από εγχώριες παραγωγικές επιχειρήσεις, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ολοκληρωμένα φωτιστικά LED

Τα φωτιστικά LED που επιλέγουμε είναι ολοκληρωμένα, υψηλής αντοχής, άριστης απόδοσης (≥ 120 ≤ 150 lumens/watt), με προσδόκιμο ζωής ≥60.000 ώρες. Έχουν μικρό όγκο, είναι διακριτικά, με εξαιρετικά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι ανεμοπιέσεις. Η μορφή τους είναι ιδιαίτερα καλαίσθητη.

Προστασία από την υγρασία

Τα ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιούμε για τον έλεγχο του φωτιστικού, της μπαταρίας και του φωτοβολταϊκού πάνελ, είναι απολύτως προστατευμένα από την υγρασία και την σκόνη σε επίπεδο στεγανοποίησης, IP65, IP66, IP67.

Εγγύηση

Προσφέρουμε πέντε χρόνια εγγύηση για όλες τις Ηλιακές κολώνες φωτισμού που κατασκευάζουμε. Η διάρκεια εγγύησης της μπαταρίας δίδεται ξεχωριστά, διότι εξαρτάται απο τον τύπο που επιλέγεται για κάθε έργο και τον εκάστατε κατασκευαστή. Ενδειτικά προσφέρουμε και για την μπαταρία εγγύηση πενταετούς διάρκειας, εφόσον είναι τύπου GEL.

Θεμέλια των ηλιακών κολώνων

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα, όποτε και εφόσον χρειαστεί, την θεμελίωση των αγκυρίων στήριξης κάθε αυτόνομου φωτιστικού, έτσι ώστε να αντέχουν σε ιδιαίτερα ισχυρές θύελλες και καταιγίδες.

Καιρικές Συνθήκες

Τα ηλιακά φωτιστικά μας λειτουργούν κατά την διάρκεια βροχόπτωσης, χιονόπτωσης, ομίχλης και εν γένει κατά την διάρκεια παρατεταμένης συννεφιάς.

Έξυπνος έλεγχος

Τα αυτόνομα φωτιστικά μας ελέγχονται και ρυθμίζονται εξ’ αποστάσεως με τηλεχειριστήριο.
Προαιρετικά, μπορούμε να τοποθετήσουμε επι πρόσθετο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έτσι ώστε το σύστημα να ελέγχεται και μέσω WiFi.

Αντοχή στην σκόνη

Οι ηλιακές κολώνες που παράγει η εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στην σκόνη.

Θερμοκρασία λειτουργίας

Τα αυτόνομα φωτιστικά μας λειτουργούν σε μεγάλο εύρος θερμοκρασίας, όπως -15°C – +60°C

Αυτόματη ρύθμιση έντασης

Αυτόματη μείωση της έντασης ( auto-dimming ) για περισσότερη οικονομία όταν δεν υπάρχει κίνηση.
(Επιπρόσθετα και προαιρετικά)

Ιστοί

Προσφέρουμε αυτόνομα φωτιστικά εξωτερικών χώρων για ποικίλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας ιστούς που το ύψος τους κυμαίνεται ενδεικτικά από 1 έως 12 μέτρα. Τα υλικά των ιστών μας μπορούν να είναι αλουμίνιο, ανοξείδωτος χάλυβας, προστατευμένο ξύλο, κλπ.

Αισθητήρας φωτός

Τα αυτόνομα συστήματα φωτισμού που κατασκευάζουμε έχουν την προαιρετική επιλογή να χρησιμοποιούν αισθητήρα φωτός έτσι ώστε να ανάβουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.


Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές, επικοινωνήστε μαζί μας!
Εδώ